0753 224 267Esti interesat? Contacteaza-ne!

Curs de initiere Krav Maga IKMF 5h

Sâmbătă, 16.06.2018    (13:00 - 18:00)

Locatia desfasurarii cursului:
București, Strada Claudiu, Nr. 16 (Harta)

 

Continutul cursului:
La cursul de initiere IKMF Krav Maga, care se dasfasoara pe parcursul a 5 ore, sunt prezentate si practicate tehnicile fundamentale, printre care pozitiile de baza, metodele de deplasare, principalele lovituri, precum si primele strategii de aparare si contraatac. Se aprofundeaza punctele vulnerabile ale corpului, precum si armele ce sunt la dispozitia noastra in viata de zi cu zi. Cu ajutorul jocurilor in grup, elevii vor fi pusi in situatia unui atac real, si vor intelege cat este de mare diferenta intre teorie si practica.

Pe durata cursului vor fi predate atat technici de baza, cat si avansate. Acest curs va pregateste pentru participarea la antrenamentele  noastre.

 

Tehnici predate:

  • Aparare impotriva celor mai des intalnite atacuri precum: strangulari, lovituri de pumn si picior, imobilizari;
  • Lovituri principale de pumn si picior;
  • “Armele” naturale pe care le detine propriul corp;
  • Punctele vulnerabile ale agesorilor;
  • Comportament si aparare in cazul unor amenintari de cutit.

 

Echipament necesar:
Echipamentul necesar include haine lejere de sport (eventual tricouri de schimb), incaltaminte curata de sport, suficiente lichide, si eventual ceva de mancare (banane, batoane cu cereale, etc.). Cursul se va intinde pe o durata de 5 ore, cu mici pauze.
Daca detineti protectii, precum cochilie , gutiere, manusi, tibiere, aduceti-le! Mentionam: Krav Maga este un “sport” de contact, asadar mici accidentari nu pot fi pe deplin excluse.

 

Cerinte pentru participarea la curs:
Pentru a participa trebuie sa nu aveti trecute in cazierul judiciar nici un fel de acte de violenta (In cazuri speciale poate fi ceruta prezentarea cazierului).
Trebuie sa fiti apti pentru sport.
Nu este necesar sa fi practicat sporturi de contact.  Acest curs fiind adresat atat incepatorilor cat si avansatilor.

 

Pret:

  • 200lei (RON) (170 RON daca plata se efectueaza pana joi, 14.06.2018 )
  • 150 lei (RON) pentru elevii Krav Maga Dacians, daca plata se efectueaza pana joi, 14.06.2018

 

Informatii suplimentare:
Pentru elevii Krav Maga Dacians care partcipa la cursul de initiere o data, participarea este gratuita pentru cursurile de initiere ulterioare.

 

Inscriereile se fac pana pe data de 14 iunie 2018 cu plata in avans la adresa Bogdan.ionescu@ikmf.ro , datele de cont vor fi comunicate dupa ce luati legatura cu noi.

× WhatsApp