0753 224 267Esti interesat? Contacteaza-ne!

Curs initiere 5h IKMF Krav Maga

Duminică, 24.09.2017    (13:00 - 18:00)

Locatia unde se desfasoara cursul:
București, Strada Claudiu, Nr. 16 (Harta)

Continutul cursului:
La cursul de initiere Krav Maga sunt prezentate si practicate tehnicile fundamentale, printre care pozitiile , posibilitatile de aparare, principalele lovituri, precum si, primele strategii de aparare si contraatac. Se aprofundeaza punctele sensibile ale corpului si armelor la dispozitia noastra de zi cu zi. Cu ajutorul jocurilor in grup , vom fi apropiati de situatia unui atac real unde vom intelege cat este de mare diferenta intre teorie si practica.
  

Pe durata cursului vor fi predate atat technici de baza, cat si avansate. Acest curs va pregateste pentru participarea la antrenamentele  noastre.
Tehnici predate:
  • Aparare impotriva celor mai des intalnite atacuri precum: strangulari, lovituri cu pumnii si picioarele, imbatisari;
  • Lovituri principale cu pumni si picioare;
  • “Armele” pe care le avem la corp;
  • Punctele vulnerabile ale agesorilor;
  • Comportament si actionare in cazul unor amenintari de cutit.
Echipament necesar:
Ar trebui sa aduceti :  haine lejere de sport, eventual tricouri de schimb, incaltaminte curata de sport, suficiente lichide, eventual ceva de mancare, cum ar fi: banane si batoane cu cereale. Cursul se va intinde pe o durata de 5 ore, cu mici pauze. Daca aveti protectoare, precum cochilie , gutiere, manusi , tibiere, aduceti-le! Mentionam: Krav Maga este un “sport” de contact, asadar mici accidentari nu pot fi pe deplin excluse.
  

Cerinte pentru participarea la curs:
Pentru a participa trebuie sa nu aveti trecute in cazierul judiciar nici un fel de acte de violenta ( In cazuri speciale poate fi ceruta prezentarea cazierului).
Trebuie sa fiti apti pentru sport.
Nu este necesar sa fi practicat sporturi de contact.  Acest curs fiind adresat atat incepatorilor cat si avansatilor.
  

Pret: 200lei (170lei daca plata se efectueaza pana joi, 21.09.2017 )
          150 lei pentru elevii Krav Maga Dacians
Informatii suplimentare:
Pentru elevii Krav Maga Dacians care partcipa la cursul de initiere o data, participarea este gratuita pentru cursurile de initiere ulterioare.
Inscriereile se fac pana pe data de 22 septembrie cu plata in avans la adresa info@kravmagadacians.ro , datele de cont vor fi comunicate dupa ce luati legatura cu noi.
× WhatsApp