0753 224 267Esti interesat? Contacteaza-ne!

From Threat to Attack Seminar

Sâmbătă, 23.06.2018    (13:30 - 16:30)

Locatia desfasurarii cursului:
București, Strada Claudiu, Nr. 16 (Harta)

 

Va invitam pe data de 23.06.2018 la seminarul “From Threat to Attack” (“De la amenintare la atac”), sustinut de Guy Bilya. Seminarul va trata problema momentului in care o simpla amenintare se transforma intr-un atac ce ne poate pune viata in pericol. Tematica se va axa in principal pe diferitele metode de gestionare a situatiei in astfel de cazuri. Se vor studia atat amenintari si atacuri neinarmate, cat si situatii in care atacatorul foloseste diferite arme, precum cutit, bata, etc. Seminarul va raspunde unor intrebari critice legate de aceasta problema, iar cursantii vor invata multiple tehnici si tactici ce le vor permite sa treaca cu succes peste astfel de situatii periculoase.

 

Guy Bilya este IKMF GIT (Global Instructor team) Expert 3 si Instructor Tactic de tragere. Metoda sa de predare este analitica si explicativa, iar metodele de gestionare a diferitelor situatii ce pot sa apara, precum si diferitele tehnici, fiind prezentate si studiate in detaliu.

 

Echipament necesar:

Echipamentul necesar include haine lejere de sport (eventual tricouri de schimb), incaltaminte curata de sport, si suficiente lichide. Cursul se va intinde pe o durata de 3-4 ore, cu mici pauze. Daca detineti protectii, precum cochilie , gutiere, manusi, tibiere, aduceti-le! Mentionam: Krav Maga este un “sport” de contact, asadar mici accidentari nu pot fi pe deplin excluse.

 

Seminarul, ce se va desfasura in limba engleza, se adreseaza atat cursantilor Krav Maga IKMF, cat si persoanelor ce vor sa ia contact pentru prima data cu acest sistem de lupta. Ne rezervam dreptul de a refuza participanti fara a da explicatii.

 

PRET:

  • 160 Lei (RON) daca plata se face pana pe data de 21.06.2018
  • 180 Lei (RON) daca plata se face pe data de 22.06.2018 sau in ziua seminarului
  • 140 Lei (RON) pentru persoanele care sunt deja elevi Krav Maga IKMF

 

Inscriereile se fac cu plata in avans la adresa de E-mail kravmaga@ikmf.ro sau la numarul de telefon 075 DACIANS (0753 224 267). Datele de cont vor fi comunicate dupa ce luati legatura cu noi.

× WhatsApp