0753 224 267Esti interesat? Contacteaza-ne!

Seminar de Autoaparare IKMF Krav Maga: Atacuri de Bate

Sâmbătă, 2.03.2024    (14:00 - 17:00)

Locatia desfasurarii cursului:
București, Strada Claudiu, Nr. 16 (Harta)

 

Seminarul de autoaparare IKMF Krav Maga – “Atacuri de bate” – se va desfasura pe parcursul a 3 ore in data de 2 Martie 2024.

Cunoasterea unor metode simple si eficiente de autoaparare impotriva atacurilor de bate este foarte importanta in Romania zilelor noastre. Unele dintre cele mai frecvente actiuni violente sunt cele ce implica folosirea unor obiecte contondente pe post de arma. Aceste “arme” pot include de la bucati de lemn rupte dintr-un gard si bate de baseball, pana la tevi de metal, bastoane telescopice si alte obiecte de acest fel. Aceste atacuri pot surveni intr-o multitudine de situatii (pe strada, in trafic, uneori chiar in sanul familiei) si pot avea motivatii diferite, incepand de la pierderea cumpatului si autocontrolului de catre agresor si mergand pana la jaf sau chiar tentativa de omor.

Seminarul are ca scop studierea acestor situatii periculoase precum si insusirea de catre cursanti a diferitelor metode de autoaparare, in functie de tipul de atac, de numarul agresorilor si de mediul inconjurator. Se vor studia metode de evitare a unor astfel de situatii, metode de aparare impotriva unui atac cu bate, si metode de dezarmare.

Acest seminar de autoaparare se adreseaza atat elevilor IKMF Krav Maga Dacians, cat si persoanelor ce doresc sa invete metode de aparare in cazul unui atac cu bate. Nu este necesara o experienta anterioara in sporturi de contact sau arte martiale.

 

Echipament necesar:

Obligatoriu:

  • Gutiera si protectie inghinala
  • Haine lejere de sport
  • Incaltaminte curata de sport

Recomandat:

  • Manusi MMA/BOX, protectii antebrate
  • Lichide (apa, suc, etc.) suficiente.

Mentionam: IKMF Krav Maga este un sistem de lupta de contact. Prin urmare, mici accidentari nu pot fi pe deplin excluse.

 

Cerinte pentru participarea la seminar:

Pentru a participa la acest seminar de autoaparare trebuie sa nu aveti trecute fapte in cazierul judiciar. (In cazuri speciale poate fi ceruta prezentarea cazierului).
Trebuie sa fiti apti pentru sport.
Ne rezervam dreptul de a refuza participanti fara a da explicatii.

 

Preț: 300 Lei

 

Inscriereile se fac telefonic sau prin WhatsApp la numarul 0753 224 267 sau prin E-mail la adresa Bogdan.ionescu@ikmf.ro . Datele de cont vor fi comunicate dupa ce luati legatura cu noi.

× WhatsApp