0753 224 267Esti interesat? Contacteaza-ne!

Seminar IKMF Krav Maga: Autoaparare Atacuri Dinamice de Cutit

Sâmbătă, 17.02.2024    (14:00 - 17:00)

Locatia desfasurarii seminarului:
București, Strada Claudiu, Nr. 16 (Harta)

 

Va invitam Sambata, pe data de 17 Februarie 2024, la seminarul de autoaparare IKMF Krav Maga “Aparare atacuri dinamice de cutit”.

In realitate, atacurile de cutit implica lovituri numeroase, acestea fiind indreptate de multe ori catre zone diferite ale corpului si din directii diferite. Loviturile sunt repetate intr-un timp foarte scurt. Atacurile reale de cutit, in general, au o durata ce variaza de la cateva fractiuni de secunda, pana la cateva secunde. Tematica seminarului se va axa pe diferitele metode de autoaparare impotriva unor astfel de atacuri, incepand de la preventie si mergand pana la contraatac si dezarmarea agresorului. Se vor studia atat cazuri in care atacul vine din partea unui singur agresor, cat si cazuri ce implica agresori multipli.

Seminarul se adreseaza atat practicantilor IKMF Krav Maga, cat si persoanelor ce vor sa ia contact pentru prima data cu acest sistem de lupta. Seminarul este destinat atat barbatilor, cat si femeilor.

 

Echipament necesar:

  • Cochilie, gutiera
  • Imbracaminte de sport lejera si decenta (nu colanti, nu maiou), si eventual tricouri de schimb
  • Incaltaminte curata de sport
  • Lichide suficiente si eventual ceva de mancare (batoane cu cereale, banane, etc.).

Seimnarul va avea o durata de 3 ore.

Sunteti incurajati, in cazul in care le detineti, sa aduceti echipamente de protectie, precum aparatori pentru antebrate.

Mentionam: Krav Maga este un sistem de lupta de contact, asadar mici accidentari nu pot fi pe deplin excluse.

 

Cerinte pentru participarea la seminar:

Pentru a participa la acest seminar de autoaparare trebuie sa nu aveti trecute fapte in cazierul judiciar. (In cazuri speciale poate fi ceruta prezentarea cazierului).
Trebuie sa fiti apti pentru sport.
Ne rezervam dreptul de a refuza participanti fara a da explicatii.

 

Pret: 300 Lei

 

Inscrierile se fac telefonic sau prin WhatsApp la numarul 0753 224 267 sau prin E-mail la adresa Bogdan.ionescu@ikmf.ro . Datele de cont vor fi comunicate dupa ce luati legatura cu noi.

× WhatsApp