0753 224 267Esti interesat? Contacteaza-ne!

Seminar IKMF Krav Maga: Autoaparare La Sol

Duminică, 17.03.2019    (13:00 - 16:00)

Locatia desfasurarii seminarului:
București, Strada Claudiu, Nr. 16 (Harta)

 

Va invitam pe data de 17 Martie 2019 la seminarul IKMF Krav Maga “Autoaparare la sol”. Intr-o confruntare pe strada trebuie evitata pe cat posibil lupta la sol. Nu se alege niciodata in mod voluntar aceasta optiune. Din nefericire insa, de multe ori se ajunge in astfel de situatii periculoase, mai ales daca aceasta este intentia agresorului. Din acest motiv tehnicile de lupta la sol sunt esentiale pentru autoaparare. Trebuie subliniat faptul ca este vorba de supravietuire in cazul unui atac pe strada, si nu de o intrecere sportiva in ring.

La acest seminar se vor studia diferite tehnici de autoaparare la sol si tehnici de scapare cat mai rapida din astfel de situatii. Se va lua in calcul faptul ca pot exista agresori multiplii, precum si faptul ca agresorii pot fi inarmati (cutie, obiecte contondente, etc.). Se vor studia diferite scenarii, ce vor fi executate in conditii de stres. Printre aceste scenarii se numara situatii de strangulare la sol precum si apararea loviturilor agresorilor, cand ei sunt in picioare si noi la sol. De asemenea, se vor studia metode de localizare ale punctelor vulnerabile ale agresorului si metode de atacare a acestora.

Punctele principale in cazul unui atac pe strada, care ajunge la sol, sunt supravietuirea si revenirea cat mai rapida in picioare. Din pozitia in picioare avem mult mai multe optiuni de autoaparare, precum si optiunea de a fugi.

 

Echipament necesar:

  • Haine lejere de sport (eventual tricouri de schimb)
  • Incaltaminte curata de sport
  • Gutiera si protectie inghinala – Obligatoriu
  • Manusi MMA/BOX, tibiere, protectii antebrate – Recomandat
  • Lichide (apa, suc, etc.) suficiente.

Mentionam: Krav Maga este un sistem de lupta de contact. Prin urmare, mici accidentari nu pot fi pe deplin excluse.

Seminarul se va desfasura in limba Romana. Tematica seminarului se adreseaza atat practicantilor Krav Maga IKMF, cat si persoanelor ce vor sa ia contact pentru prima data cu acest sistem de lupta. Ne rezervam dreptul de a refuza participanti fara a da explicatii.

 

PRET:

  • 150 Lei (RON)
  • 120 Lei (RON) – pentru detinatorii de pasaport IKMF

Plata se va efectua pana pe data de 7 Martie 2019.

 

Pentru inscrieri, va rugam sa luati legatura cu directorul IKMF Romania, Bogdan Ionescu:
E-mail: bogdan.ionescu@ikmf.ro
Telefon: 0753224267
075DACIANS

× WhatsApp