0753 224 267Esti interesat? Contacteaza-ne!

Seminar IKMF Krav Maga: Bar Fight

Sâmbătă, 21.01.2023    (19:00 - 21:00)

Locatia desfasurarii seminarului:
Trinity College Pub – Strada Șelari 9-11, București 030167 (Centrul Vechi)

 

Va invitam Sambata, pe data de 21.01.2023, ora 19:00, la seminarul de autoaparare IKMF Krav Maga “Bar Fight”, sustinut de Tamir Gilad, Expert 5, IKMF Head of Testing Committee.

Vor fi prezentate atacuri frecvent intalnite in baruri (cu pahare, sticle, scaune, mese, etc.), si apararile in aceste situatii, pe care le vom antrena pas cu pas, dupa explicatia lui Tamir Gilad si a instructorilor care vor asista.

Se vor studia situatii complicate si solutiile lor. Se va antrena atentia distributiva, atentia la mediul inconjurator, ignorarea factorilor disturbatori, si focusarea apararii pe agresiuni din varii directii, si cu obiecte variate.

Seminarul se adreseaza oricui, atat practicantilor IKMF Krav Maga, cat si persoanelor ce vor sa ia contact pentru prima data cu acest sistem de autoaparare. Seminarul se adreseaza barbatilor si femeilor. Conditia fizica, sau experienta in stiluri de lupta, nu sunt necesare. Practicantii celorlalte scoli de autoaparare sunt bineveniti.

Instructorii de Krav Maga ai altor organizatii, independenti, sau alte sisteme de autoaparare, nu sunt acceptati.

 

Echipament necesar:

  • Cochilie, gutiera
  • Imbracaminte si incaltaminte adecvata
  • Sticla de plastic fara continut (0.5L/1L)

 

Mentionam: Krav Maga este un sistem de lupta de contact, asadar mici accidentari nu pot fi pe deplin excluse.

 

Cerinte pentru participarea la seminar:

Pentru a participa la acest seminar de autoaparare trebuie sa nu aveti trecute fapte in cazierul judiciar. (In cazuri speciale poate fi ceruta prezentarea cazierului).
Trebuie sa fiti apti pentru sport.

Ne rezervam dreptul de a refuza participanti fara a da explicatii.

 

Pret:

  • 250 Lei

 

Inscrierile se fac telefonic sau prin WhatsApp la numarul 0753 224 267 sau prin E-mail la adresa Bogdan.ionescu@ikmf.ro . Datele de cont vor fi comunicate dupa ce luati legatura cu noi.

× WhatsApp