0753 224 267Esti interesat? Contacteaza-ne!

Seminar IKMF Krav Maga: Obiecte Comune

Sâmbătă, 16.12.2023    (14:00 - 17:00)

Locatia desfasurarii seminarului:
București, Strada Claudiu, Nr. 16 (Harta)

 

Va invitam Sambata, pe data de 16 Decembrie 2023, ora 14:00, la seminarul de autoaparare IKMF Krav Maga “Obiecte Comune”.

Seminarul are ca scop studierea diferitelor metode de utilizare a obiectelor comune (common objects) pentru autoaparare. In viata de zi cu zi suntem inconjurati si utilizam diferite obiecte ce, pe langa scopul lor initial, pot fi folosite pentru a ne apara in situatii periculoase. Acestea pornesc de la ghiozdane si genti, si merg pana la scaune si telefonul mobil. Chiar si bricheta sau sticla de apa pot fi utile pentru autoaparare. De asemenea, vor fi studiate si situatii in care anumite obiecte par a fi utile pentru autoaparare, dar practica demonstreaza contrariul.

Pe durata seminarului vor fi studiate aceste obiecte pe care le folosim zilnic, situatiile periculoase in care acestea pot fi folosite pentru autoaparare, si bineinteles, metodele de utilizare.

Seminarul este adresat atat practicantilor IKMF Krav Maga, cat si persoanelor ce vor sa ia contact pentru prima data cu acest sistem de autoaparare. Este destinat atat barbatilor, cat si femeilor, si nu necesita o experienta anterioara in sporturi de contact.

 

Echipament necesar:

  • Imbracaminte de sport lejera si decenta (nu colanti, nu maiou), si eventual tricouri de schimb
  • Incaltaminte curata de sport
  • Lichide suficiente si eventual ceva de mancare (batoane cu cereale, banane, etc.).

Seimnarul va avea o durata de 3 ore.

Sunteti incurajati, in cazul in care le detineti, sa aduceti echipamente de protectie, precum cochilie, gutiera, manusi MMA, aparatori pentru antebrate.

Mentionam: Krav Maga este un sistem de lupta de contact, asadar mici accidentari nu pot fi pe deplin excluse.

 

Cerinte pentru participarea la seminar:

Pentru a participa la acest seminar de autoaparare trebuie sa nu aveti trecute fapte in cazierul judiciar. (In cazuri speciale poate fi ceruta prezentarea cazierului).
Trebuie sa fiti apti pentru sport.
Ne rezervam dreptul de a refuza participanti fara a da explicatii.

 

Pret: 300 Lei
 

Inscrierile se fac telefonic sau prin WhatsApp la numarul 0753 224 267 sau prin E-mail la adresa Bogdan.ionescu@ikmf.ro . Datele de cont vor fi comunicate dupa ce luati legatura cu noi.

× WhatsApp