0753 224 267Esti interesat? Contacteaza-ne!

Seminar IKMF Stay Away: Autoaparare Femei

Sâmbătă, 20.01.2024    (14:00 - 16:00)

Locația desfășurării seminarului:
Strada Maior Atanase Ionescu 4-8, București

Avem plăcerea de a vă invita la un seminar de autoapărare IKMF Krav Maga destinat exclusiv femeilor. Seminarul face parte din programul “Stay Away” și va avea loc Sâmbătă, pe data de 20 Ianuarie 2024, ora 14:00.

Seminarul va avea o durată de 2 ore.

Conținutul seminarului:

Programul IKMF Krav Maga “Stay Away” oferă ocazia femeilor de toate vârstele să învețe într-o perioadă scurtă de timp, tehnici de bază, special concepute pentru nevoile voastre de autoapărare. Tehnicile tratează situații din rutina zilnică a unei femei, punctează scenarii în care pot apărea amenințări și te învață cum să-ți păstrezi calmul, să te aperi, să contraataci și să elimini pericolul.

De asemenea, tehnicile predate abordează subiectul prevenției unei posibile agresiuni sexuale, acestea fiind amenințările cele mai frecvente în cazul femeilor, precum și a altor situații periculoase. Alături de tehnicile studiate, seminarul are ca rezultat o pregătire emoțională substanțaială. Scopul este de a asigura femeilor capacitatea de a se apăra, de a încuraja încrederea în sine și, de asemenea, agresivitatea necesară în situații in care autoapărarea este necesară.

Tehnicile IKMF Krav Maga predate sunt modificate pentru a se potrivi fizicului și stării de spirit. Programul “Stay Away” abordează diferențele dintre atacator și femeie în timpul unei agresiuni, concentrându-se pe adaptarea tehnicilor pentru dimensiunea, puterea fizică și starea mentală femeilor.

Seminarul IKMF Stay Away se adresează atât femeilor care simt nevoia de a învăța pentru prima dată tehnici de autoapărare, cât și practicantelor IKMF Krav Maga.

 

Echipament necesar:

  • Îmbrăcăminte de sport lejeră și decentă (nu colanți, nu maiou), și eventual tricouri de schimb
  • Încălțăminte curată de sport
  • Lichide suficiente și eventual ceva de mâncare (batoane cu cereale, banane, etc.).

Sunteți încurajate, în cazul în care le dețineți, să aduceți echipamente de protecție, precum cochilie, gutieră, manuși MMA, tibiere, apărători pentru antebrațe.

Menționăm: Krav Maga este un sistem de luptă de contact, așadar mici accidentări nu pot fi pe deplin excluse.

 

Cerințe pentru participarea la seminar:

Pentru a participa la acest seminar de autoăparare trebuie să nu aveți trecute fapte în cazierul judiciar. ( În cazuri speciale poate fi cerută prezentarea cazierului.)
Trebuie sa fiți apte pentru sport.
Nu este necesar să fi practicat anterior sporturi de contact. Acest seminar este adresat atât femeilor care simt nevoia de a învăța pentru prima dată tehnici de autoapărare, cât și practicantelor IKMF Krav Maga.

 

Preț: 200 Lei

 

Înscrierile se fac telefonic sau prin WhatsApp la numărul 0753 224 267 sau prin E-mail la adresa Bogdan.ionescu@ikmf.ro . Datele de cont vor fi comunicate după ce luați legătura cu noi.

× WhatsApp