0753 224 267Esti interesat? Contacteaza-ne!

Seminar IKMF: Women Krav Maga

Sâmbătă, 3.02.2024    (14:00 - 17:00)

Locația desfășurării seminarului:
Strada Maior Atanase Ionescu 4-8, București

Avem plăcerea de a vă invita la un seminar de autoapărare IKMF Krav Maga destinat exclusiv femeilor. Seminarul va avea loc Sâmbătă, pe data de 3 Februarie 2024, ora 14:00, si va avea o durata de 3 ore.
 

Conținutul seminarului:

Seminarul IKMF “Women Krav Maga” oferă femeilor de toate vârstele ocazia de a învăța într-o perioadă scurtă de timp, tehnici de bază, special concepute pentru nevoile voastre de autoapărare. Tehnicile tratează situații din rutina zilnică a unei femei, punctează scenarii în care pot apărea amenințări și te învață cum să-ți păstrezi calmul, să te aperi, să contraataci și să elimini pericolul.

Tehnicile IKMF Krav Maga predate sunt modificate pentru a se potrivi fizicului și stării de spirit a femeilor. În marea majoritate a cazurilor, femeile sunt ținta agresorilor bărbați. Sunt luate în considerare diferențele dintre atacator și femeie în timpul unei agresiuni, concentrându-se pe adaptarea tehnicilor pentru dimensiunea și puterea fizică a femeilor.

De asemenea, tehnicile predate abordează subiectul prevenției unei posibile agresiuni sexuale, acestea fiind amenințările cele mai frecvente în cazul femeilor. Vor fi studiate si tehnici de autoaparare pentru astfel de situatii, in cazul in care preventia nu a avut succes.

Alte situații periculoase ce vor fi studiate includ autoapărarea în cazul apariției unui intrus în locuința proprie, protecția terților (protejarea copiilor), tentative de răpire și utilizarea obiectelor comune (geantă, spray, etc.) pentru a bloca agresorul și a contraataca.

Alături de tehnicile studiate, seminarul are ca rezultat o pregătire emoțională substanțaială. Scopul este de a asigura femeilor capacitatea de a se apăra, de a încuraja încrederea în sine și, de asemenea, agresivitatea necesară în situații în care autoapărarea este necesară.

Seminarul IKMF “Women Krav Maga” se adresează atât femeilor care simt nevoia de a învăța pentru prima dată tehnici de autoapărare, cât și practicantelor active IKMF Krav Maga.

Echipament necesar:

  • Îmbrăcăminte de sport lejeră și decentă (nu colanți, nu maiou), și eventual tricouri de schimb
  • Încălțăminte curată de sport
  • Lichide suficiente și eventual ceva de mâncare (batoane cu cereale, banane, etc.).

Sunteți încurajate, în cazul în care le dețineți, să aduceți echipamente de protecție, precum cochilie, gutieră, manuși MMA, tibiere, apărători pentru antebrațe.

Menționăm: Krav Maga este un sistem de luptă de contact, așadar mici accidentări nu pot fi pe deplin excluse.

 

Cerințe pentru participarea la seminar:

Pentru a participa la acest seminar de autoăparare trebuie să nu aveți trecute fapte în cazierul judiciar. ( În cazuri speciale poate fi cerută prezentarea cazierului.)
Trebuie sa fiți apte pentru sport.
Nu este necesar să fi practicat anterior sporturi de contact. Acest seminar este adresat atât femeilor care simt nevoia de a învăța pentru prima dată tehnici de autoapărare, cât și practicantelor IKMF Krav Maga.

 

Preț: 300 Lei

 

Înscrierile se fac telefonic sau prin WhatsApp la numărul 0753 224 267 sau prin E-mail la adresa Bogdan.ionescu@ikmf.ro . Datele de cont vor fi comunicate după ce luați legătura cu noi.

× WhatsApp