Parerile elevilor despre scoala Krav Maga IKMF Dacians


A.N. : A trecut un an deja de când vin aici și pot spune că sunt mândru de decizia pe care am luat-o atunci când am pășit în această sală. M-am convins imediat de eficiența tehnicilor și a modalității de predare, având ochiul format. Vin dintr-un background de sporturi de contact, cu o experiență de câțiva ani. Luptele reprezintă un stil de viață pentru mine, drept urmare îmi investesc majoritatea timpului și a resurselor financiare în acest domeniu.

Antrenamentele au o dificultate medie, fiind accesibile celor neinițiați dar păstrându-și utilitatea și în cazul practicanților ceva mai experimentați. Consider ca niciodată nu poți știi prea multe; eu unul mi-am îmbogățit considerabil bagajul de cunoștințe, mi-am corectat deprinderile proaste și mi-am crescut per total șansele de supraviețuire într-o luptă reală. Depinde doar de voi cât de departe sunteți dispuși să ajungeți și cât timp alocați antrenamentelor. Cu cât sunteți mai consecvenți, cu atât mai repede vor veni și rezultatele.

În afară de aspectul pregătirii fizice și al laturii tehnico-tactice, aș mai recomanda IKMF Dacians și datorită atmosferei primitoare și motivante, atmosferă creată de un colectiv plăcut, format din oameni de cuvânt, educați, respectuoși, deschiși, ambițioși, modești, cu simț de răspundere și dorință de autodepășire. Elevii au certitudinea faptului că se antrenează alături de oameni serioși și corecți, într-un mediu sigur și controlat.

Instructorii sunt foarte bine pregătiți, la nivel profesionist, având acreditări de la una dintre cele mai mari federații de krav maga, federație de elită ce predă atât militarilor, polițistilor cât și civililor, peste tot în lume. Aceștia sunt extrem de motivați și se află într-o continuă dezvoltare, așa cum este și firesc să fie un om dedicat muncii sale.

În concluzie, consider că IKMF Dacians este mai mult decât o simplă sală de antrenament, ci mai degrabă o familie în care membrii se ajută reciproc și se încurajează să evolueze cu scopul de a face față cu succes situațiilor periculoase și nu numai. Vă RECOMAND cu multă căldură și sinceritate să încercați să participați dacă sunteți dispuși să faceți mișcare, să iesiți din zona de confort și să învățați lucruri noi și utile ce v-ar putea salva viața într-o zi(vouă sau celor dragi, în caz că îi veți putea proteja).


D.T. : Am fost la antrenamentul de initiere. Am ramas foarte placut impresionata de colectivul care mereu te incurajeaza sa dai tot ce ai mai bun, sa repeti tehnicile pana le faci corect si sa nu te dai batut niciodata.
La inceput eram ingrijorata ca nu voi rezista pana la sfarsitul antrenamentului, insa a fost structurat in asa fel incat nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul. Am invatat foarte multe lucruri in doar 5 ore si imi doresc foarte mult sa continui antrenamentele.


A.B. : Sunt la inceput in aceasta echipa. Am avut surpriza placuta a unor colegi excelenti cu care iti vine usor sa comunici si pe a caror ajutor te poti baza la fiecare antrenament. Antrenanentele sunt accesibile unui incepator si poti intelege usor ceea ce explica instructorul. Imi doresc sa ajung la un nivel cat mai ridicat in acest sport. Recomand cu inima deschisa acest curs oricui isi doreste un sport de contact folositor in situatii neplacute care pot aparea in viata cotidiana!


L.N. : Scoala Krav Maga Dacians este locul unde nu inveti doar un stil de lupta ci si un mod de gandire, un mod de a fi. Antrenamentele nu sunt pur teoretice si repetitive, din contra, sunt bazate pe reactiile naturale ale fiecarui om si au un nivel tehnic ridicat si diversificat. Fiecare tehnica noua este insotita de argumente si descrierea unui scenariu din viata de zi cu zi in care acesta se poate aplica. Instuctorul Bogdan Ionescu este o persoana directa, competenta si care isi da interesul astfel incat fiecare sa obtina atat ceea ce isi propune cat si ceea ce este necesar. Antrenametele se tin intr-un mediu realist, intens, dar in acelasi timp propice unei dezvoltari personale. Recomand aceasta scoala oricarei persoane care doreste sa isi insuseasca o tehnica de autoaparare practica, intr-un timp scurt, si predata de un instructor care stie ce face.


A.V. : In liceul am chiulit de la aproape toate orele de sport, eram total anti-sport! Acum 2 luni am descoperit clubul și am venit la primul antrenament și de atunci sunt dependent! Te relaxează și in același timp te pregătește pt o lupta de strada din care sa ai șanse minime sa pleci întreg acasă ! Recomand tuturor celor care vor sa învețe un minim de autoapărare și in același timp vor sa își imbunătățească condiția fizica într-un mod constructiv și distractiv!


A.V. : Oamenii profesioniști și responsabili, Krav Maga e o treabă realistă, cu scop precis, pentru oameni realiști, care știu ce vor și înțeleg lumea așa cum e ea. Un stil absolut aplicabil și fără briz-brizuri și zorzoane. O țară care își știe interesul ar introduce această disciplină în programa școlară, măcar pe durata ultimilor doi ani de liceu.