0753 224 267Esti interesat? Contacteaza-ne!

Curs de Autoaparare IKMF: Initiere in Krav Maga (5h)

Duminică, 23.02.2020    (13:00 - 18:00)

Locatia desfasurarii cursului:
București, Strada Claudiu, Nr. 16 (Harta)

 

Continutul cursului:

Cursul de autoaparare IKMF – “Initiere in Krav Maga” – se va desfasura pe parcursul a 5 ore, pe data de 23 Februarie 2020, incepand de la ora 13:00. Pe durata cursului vor fi prezentate si practicate tehnicile fundamentale IKMF Krav Maga utilizate pentru autoaparare. Acestea includ pozitiile de baza, metodele de deplasare, principalele lovituri de pumn si picior, precum si strategii de aparare si contraatac. Se vor studia punctele vulnerabile ale corpului, precum si armele ce sunt la dispozitia noastra in viata de zi cu zi. Cu ajutorul jocurilor in grup, elevii vor fi pusi in situatia unui atac real, si vor intelege cat este de mare diferenta intre teorie si practica.

Pe durata cursului vor fi predate atat technici de baza, cat si avansate. Acest curs are scopul de a va pregati pentru participarea la antrenamentele noastre.

 

Tehnici predate:

  • Aparare impotriva celor mai des intalnite atacuri precum: strangulari, lovituri de pumn si picior, imobilizari;
  • Lovituri principale de pumn si picior;
  • “Armele” naturale pe care le detine propriul corp;
  • Punctele vulnerabile ale agesorilor;
  • Comportament si aparare in cazul unor amenintari de cutit.

 

Echipament necesar:

Echipamentul necesar include haine lejere de sport (eventual tricouri de schimb), incaltaminte curata de sport, lichide suficiente, si eventual ceva de mancare (batoane cu cereale, banane, etc.). Cursul se va intinde pe o durata de 5 ore, cu mici pauze.

Sunteti incurajati, in cazul in care le detineti, sa aduceti echipamente de protectie, precum cochilie, gutiere, manusi, tibiere, aparatori pentru antebrate.

Mentionam: Krav Maga este un sistem de lupta de contact, asadar mici accidentari nu pot fi pe deplin excluse.

 

Cerinte pentru participarea la curs:

Pentru a participa la acest curs de autoaparare trebuie sa nu aveti trecute fapte in cazierul judiciar. (In cazuri speciale poate fi ceruta prezentarea cazierului).  
Trebuie sa fiti apti pentru sport.
Nu este necesar sa fi practicat anterior sporturi de contact.  Acest curs este adresat atat incepatorilor cat si celor avansati.

 

Pret:

  • 200 lei (RON) (170 RON daca plata se efectueaza pana joi, 20.02.2020 )
  • 150 lei (RON) pentru elevii IKMF Krav Maga Dacians, daca plata se efectueaza pana joi, 20.02.2020

 

Informatii suplimentare:
Pentru elevii IKMF Krav Maga Dacians care partcipa la cursul de initiere o data, participarea este gratuita pentru cursurile de initiere ulterioare.

 

Inscriereile se fac pana Joi, pe data de 20 Februarie 2020, cu plata in avans, la adresa Bogdan.ionescu@ikmf.ro . Datele de cont vor fi comunicate dupa ce luati legatura cu noi.

× WhatsApp