0753 224 267Esti interesat? Contacteaza-ne!

Școala Krav Maga Dacians este membră a International Krav Maga Federation (IKMF), una dintre cele mai apreciate și răspândite organizații din domeniul apărării și autoapărării. IKMF este reprezentată astăzi în peste 80 de țări de pe toate continentele și instruiește în întreaga lume unități de poliție și armată, gărzi de corp, angajați ai firmelor de pază și civili care doresc să-și formeze deprinderi de autoapărare. Școala Krav Maga Dacians colaborează permanent cu sediul central al organizației, aflat în Israel, și cu celelalte școli IKMF, oferind antrenamente la cele mai înalte standarde, precum și o actualizare permanentă a tehnicilor Krav Maga predate.

Krav Maga Dacians Bucuresti IKMF
Krav Maga Dacians Bucuresti IKMF

Scopul principal al cursurilor școlii noastre este dezvoltarea de către participanți a abilităților necesare pentru a se apăra pe ei înșiși, dar și pe ceilalți, intr-un timp de antrenament cât mai eficientizat. Obiectivele vizează creșterea vitezei de reacție, recunoașterea rapidă a situațiilor periculoase (chiar anticiparea lor), dacă este posibil dezamorsarea lor, și luarea de decizii rapide și decisive în cazul în care este necesar. Educarea cursanților în vederea păstrării autocontrolului și a alegerii modului adecvat de reacție în condiții de stres ridicat este unul dintre punctele principale ale cursurilor noastre.

Prin colaborarea cu sediul central, precum și cu celelalte școli IKMF, tehnicile predate sunt în permanență actualizate. Sunt luate în considerare atat nevoile de autoapărare curente ale societății, cât și nevoile fiecarui student în parte. De asemenea, tehnicile de autoapărare predate la antrenamente sunt riguros testate în prealabil, pentru a fi eficiente și pentru a acoperi o gama cât mai largă de pericole. Avand în vedere că este vorba de autoapărare, studentul trebuie să poata iesi cu bine chiar și din situații critice.

“… so that one may walk in peace”

IKMF a fost creată către de Imi Lichtenfeld, cu suportul celor mai de încredere studenți ai săi, printre care și actualul președinte al federației, Avi Moyal. În prezent, IKMF este alegerea în ceea ce priveste Krav Maga (ebraică: “luptă de contact”) a unor structuri de renume precum IDF, Mossad, YAMAM, Legiunea Franceză, FBI, și a altor forțe armate naționale și de elită europene și nord-americane. Prin IKMF acest sistem de luptă a fost și este adaptat în permanență atât pentru sectorul de apărare și securitate, cât și pentru sectorul civil de autoapărare cu toate aspectele sale.

× WhatsApp